Showbiz

“1 kafe me Labin Summer” vjen me intervista e materiale nga terreni

“1 kafe me Labin Summer” vjen me intervista e materiale nga terreni

Formati veror i emisionit “1 kafe me Labin” vazhdon të jetë me ju edhe gjatë gushtit.

E shtuna mbrëma në Kohavision do të sjellë një tjetër edicion atraktiv me të ftuar në studio dhe materiale nga terreni.