Showbiz

Young e padit Trumpin për përdorimin e këngëve në fushatë

Young e padit Trumpin për përdorimin e këngëve në fushatë

Neil Young po e padit fushatën e rizgjedhjes së Donald Trumpit për përdorimin e këngëve të tij pa leje, në mënyrë të përsëritur.

Ylli i rokut thotë se presidenti i SHBA-së ka shkelur të drejtat e autorit duke lëshuar këngët e tij në tubime politike. Kanadezi ka kundërshtuar përdorimin e shprehjes ‘‘Lëkundje në botën e lirë dhe trotuaret e djajve’’, për atë që ai e quajti ‘’fushatë joamerikane e urrejtjes dhe injorancës’’.