Showbiz

“Nuk kishte ngacmime seksuale” në turneun e “The Killers

“Nuk kishte ngacmime seksuale” në turneun e “The Killers

Ekipi ligjor i bendit nisi një investigim javën e kaluar, pas një llogarie nga një ish-inxhiniere e tyre e zërit. Ajo dyshon se ka dëgjuar anëtarë të ekipit duke u krekosur pasi kanë ngacmuar seksualisht një grua të pavetëdijshme në një zhveshtore në Milwaukee. Pasi kanë folur me të, stafi i vendit dhe viktima e dyshuar, ata gjetën se këto deklarata janë “të pambështetura”.

“The Killers” thonë se nuk kanë gjetur prova që përkrahin dyshimet “zemërthyese” për ngacmim seksual nga anëtarët e ekipit të tyre më 2009-n.