Showbiz

Genc Prelvukaj në malet e Koshares, mrekullohet me historinë dhe bukuritë e natyrës

Genc Prelvukaj në malet e Koshares, mrekullohet me historinë dhe bukuritë e natyrës

Pandemia e Covid-19, mbylli Shqipërinë dhe natyra është këshilla numër një nga ekspertët, për këto ditë të nxehta. Duket se lezetin po ja ndien këngëtari i njohur Genc Prelvukaj, i cili po vazhdon vizitat nëpër vende të ndryshme në trojet shqiptare.

Së fundmi, siç shkruan Koha Jonë, ai ka qenë tek malet e Koshares, ndërsa theksoi që nëse keni nevojë për një rrëfim që të shkundë eshtrat nga vendi, atëherë merrni frymë dhe ngjituni këtyre maleve. I shton se në këtë vend për rreth 70 ditë, Ushtria Çlirimtare e Kosovës shkroi një prej historive më të lavdishme të saj.