Showbiz

Ben Affleckut i “ndalohet” paraqitja në “No Time To Die”

Ben Affleckut i “ndalohet” paraqitja në “No Time To Die”

Ana de Armas do ta zbukurojë ekranin në filmin e ardhshëm për James Bondin, “No Time To Die”, i cili është caktuar të nisë shfaqjen nëpër kinema më 20 nëntor të këtij viti.

Dhe për të qenë i gjithë fokusi te protagonisti kryesor, Daniel Craig, shefat prapa këtij projekti duan që aktorja të shfaqet në premierë pa të dashurin e saj, Ben Affleck.