Showbiz

“Mbretëresha” e dikurshme rikthehet në rrjetin social

“Mbretëresha” e dikurshme rikthehet në rrjetin social

Selena Gomez është rikthyer në Instagram. Pas një shkëputjeje të gjatë, këngëtarja 28-vjeçare, dikur “mbretëreshë” e rrjetit social, ka publikuar një video ku shpjegon arsyet e largimit nga platforma digjitale.

“Me gjërat që ndodhën në fillim të këtij viti, nuk e ndieja të postoja gjëra të gëzueshme apo festive. Ishte shumë e vështirë për mua dhe po gjej kohën të mësoj, të mësoj vërtetë se çfarë po ndodh, dhe ta bëj këtë gjë prioritetin tim,” thotë ylli i “Rare”.