Showbiz

Ellen DeGeneres thyen heshtjen pas akuzave të rënda ndaj saj

Ellen DeGeneres thyen heshtjen pas akuzave të rënda ndaj saj

Ellen DeGeneres është një ndër figurat më të njohura dhe të dashura të ekranit, e cila ka fituar zemrat e publikut me emisionin “Ellen DeGeneres Show”.

Në momentin që mendohej se nuk ka asgjë që nuk shkon me të, të shumtë ishin personat që e akuzuan dhe thanë për të që ajo në të vërtetë nuk është aq e dashur dhe e sjellshme siç paraqitet në ekran.