Showbiz

Si do të dukeshin disa prej aktorëve të famshëm, sikur të ishin femra?

Si do të dukeshin disa prej aktorëve të famshëm, sikur të ishin femra?
 

Nganjëherë harrojmë që disa prej shembujve më të dukshëm të burrërisë, prapa tyre mund ta fshehin një zemër të butë dhe të ndjeshme.

Por falë aplikacioneve si “FaceApp” dhe filterit të tij për ndërrim të gjinisë, tani më në fund mund ta shohim anën femërore të disa prej aktorëve tanë të preferuar të Hollywoodit. Dhe në fakt, disa prej tyre, do të dukeshin vërtetë bukur, sikur të ishin femra.