Showbiz

“Top Koha Music” me hite dhe artistin e ri

 

“Top Koha Music” do të vazhdojë të sjellë një tjetër javë me plot muzikë.

Përveç klasifikimeve në Top Listën e Top Kohës do të mund të ndiqni intervistën e realizuar me artistin kosovar Rino Sopjani.