Showbiz

Në oborr me Arbër Salihun

 

Muzikanti Arbër Salihu, në ditët e vështira të pandemisë globale, ka gjetur qetësi dhe inspirim në oborrin e shtëpisë së tij në fshatin Bërnicë.

Artisti i njohur me grupin “Oborri”, flet për rrugëtimin shtatë vjeçar në botën e muzikës. I rritur në një familje muzikantësh, Salihu, i cili luan në dhjetëra instrumente dhe në performancat e tij unike gërsheton zhanre të ndryshme, transmeton KOHA.