Showbiz

Kourtney Kardashian e quan “toksik” ambientin në xhirimet e shout “Keeping Up With The Kardashians”

Kourtney Kardashian e quan “toksik” ambientin në xhirimet e shout “Keeping Up With The Kardashians”

Kourtney Kardashian thotë se emisioni “Keeping Up With The Kardashians” u shndërrua në një ambient toksik për të, para se ta merrte vendimin të largohet për ca koha nga ky shou.

Në fillim të këtij viti, ylli televiziv kishte vendosur të tërhiqet nga programi i cili i solli famë gjithë familjes Kardashian/Jenner, kjo pasi pas një dekade të xhirimeve për këtë shou ajo kishte filluar të ndihet e papërmbushur, dhe e urrente faktin se nuk mund të kishte privatësi në jetën e saj, transmeton Koha.