Showbiz

Sia është gjyshe e dy fëmijëve

 

Ylli hitit “Chandelier”, Sia, i ka adoptuar dy djem në fillim të këtij viti. Përveç se është bërë nënë, tani ajo është edhe gjyshe pasi njëri prej këtyre djemve i ka mirëpritur dy fëmijë në jetë.

“Njëri prej djemve të mi nuk ka shumë kohë që është bërë baba i dy fëmijëve. Dhe menjëherë fillova të ndihesha në ankth. Në fakt unë jam një gjyshe cool. Ata më thërrasin ‘nana’. Por, unë po mundohem t’i bindi të më thërrasin ‘lovely’ sikurse Kris Jenner.”