Showbiz

Yjet e muzikës vazhdojnë të bëjnë thirrje për drejtësi në SHBA

 

Billie Eilish, Rihanna dhe Ariana Grande, janë në mesin e qindra personaliteteve të skenës muzikore, që e kanë nënshkruar një letër të hapur përmes së cilës i bëjnë thirrje shtetit të New Yorkut për shfuqizimin e statutit 50-A, një ligj civil i cili i fsheh të dhënat e policisë për sjellje të dhunshme, nga syri i publikut.

Kjo kërkesë u nda me opinionin e gjerë të hënën me 8 qershor, së bashku me një peticion online ku mund të regjistrohen të gjithë të interesuarit, transmeton Koha.