Showbiz

Jolie ofron 200.000 dollarë për betejën për barazi racore

Jolie ofron 200.000 dollarë për betejën për barazi racore

Pas valës së protestave kundër racizmit që kanë mbërthyer Shtetet e Bashkuara të Amerikës, shumë të famshëm i janë bashkëngjitur kauzës për bamirësi. Kësaj liste i është shtuar së fundi edhe aktorja e famshme Angelina Jolie, e cila ka dhuruar 200.000 dollarë për Fondin e Drejtësisë Ligjore NAACP.

“E përkrah këtë fond në betejën për barazi racore dhe drejtësi sociale, si dhe për reformat urgjente në legjislativ”, ka thënë fituesja e çmimit “Oscar”. “Të drejtat nuk i përkasin një grupi për t’ia dhënë një tjetri. Diskriminimi nuk mund të tolerohet”, ka thënë Jolie.