Showbiz

“The Witcher” u kthehet xhirimeve

“The Witcher” u kthehet xhirimeve

Xhirimet e sezonit të dytë të serisë “The Witcher” pritet të vazhdojnë pasi ato i bllokoi përhapja e pandemisë së koronavirusit.

Një numër i filmave dhe serive ishte anuluar shkaku i COVID-19, por institucionet filmike në Britaninë e Madhe, kanë dhënë dritën e gjelbër që një numër i madh i filmave të fillojnë xhirimet.