Showbiz

Clint Eastwood feston ditëlindjen e 90-të, nuk mendon të pensionohet nga bota e filmit

Clint Eastwood feston ditëlindjen e 90-të, nuk mendon të pensionohet nga bota e filmit

Legjenda e filmit spageti perëndimor dhe amerikan, Clint Eastwood feston ditëlindjen e 90-të të dielën, por ai vazhdon t’i qëndrojë fuqishëm imazhit të një njeriu të qëndrueshëm që nuk e ka ndërmend të tërhiqet nga skena e filmit.

Fituesi i çmimit Oskarit i cili ka bërë nëntë filma në dhjetë vjetët e fundit dëshiron të bëjë filma për aq kohë sa të mundet.