Showbiz

“Më mungon” kënga e re nga “NRG Band”

“Më mungon” kënga e re nga “NRG Band”

“NRG Band” e ka lansuar projektin e ri muzikor. Kënga e mban titullin “Më mungon” dhe vjen e kompletuar me videoklip.

“Më mungon” është një baladë dashurie, e cila e vë në pah si asnjëherë më parë zërin e veçantë të vokalistit të grupit, Besnik Qaka.