Showbiz

“Unhinged”, filmi i parë që do të shfaqet në kinematë e SHBA-së pas pandemisë

“Unhinged”, filmi i parë që do të shfaqet në kinematë e SHBA-së pas pandemisë
 

“Unhinged”, triler për mllefin në trafik me aktorin Russell Crowe, do të jetë filmi i parë i madh që do të shfaqet në kinema që nga kufizimet për shkak pandemisë së koronavirusit, ka shkruar revista NME të hënën.

Duke u shfaqur disa muaj më herët se që është planifikuar, filmi i cili është një triler psikologjik dhe që paraqet mllefin që shkakton trafiku, do të arrijë në kinematë e SHBA-së më 1 korrik.