Showbiz

Linda Halimi milionere

Linda Halimi milionere

Këngëtarja Linda Halimi ka vite tashmë që po qëndron në Amerikë bashkë me partnerin e saj, Big D, dhe vajzën, Kaimana.

Faqja “Trending Celebs Now”, e cila merret me informacionet rreth personazheve VIP në Amerikë, ka raportuar për të ardhurat vjetore të këngëtares shqiptare.