Showbiz

Dukesha Catherine nis projektin fotografik për “të kapur shpirtin e kombit”

Dukesha Catherine nis projektin fotografik për “të kapur shpirtin e kombit”
 

Dukesha e Britanisë, Catherine së bashku me Galerinë Kombëtare të Portreteve do të lansojë një projekt të fotografisë për “të kapur shpirtin e kombit” gjatë pandemisë së koronavirusit, shkruan të enjten Female First.

Bashkëshortja 38 vjeçe e princit William, po bashkëpunon me Galerinë për ekspozitën “Hold Still” dhe dëshiron që qytetarët e Britanisë së Madhe të dërgojnë fotografitë e tyre që i kanë shkrepur gjate kësaj kohe të pasigurt.