Showbiz

J.K. Rowling po i dhuron 1 milion funte për të prekurit nga COVID-19

 

J.K. Rowling ka vendosur t’i dhurojë 1 milion funte për t’i ndihmuar viktimat e dhunës familjare dhe të pastrehët, gjatë kësaj periudhe të pandemisë së koronavirusit.

Autorja e librave “Harry Potter” e ka dhuruar këtë shumë madhështore të parave, me qëllim që t’i ndihmoj organizatat të cilat i përkrahin personat e ndikuar nga kriza e fundit globale shëndetësore.