Showbiz

Chris Evans ribashkon kastën e filmave “Avengers” si pjesë e sfidës “All-In Challenge”

Chris Evans ribashkon kastën e filmave “Avengers” si pjesë e sfidës “All-In Challenge”
 

Aktori i njohur amerikan, Chris Evans, ka bërë të ditur se bashkë me ekipin e aktorëve të filmave “Avengers”, do ta realizojnë një takim online si pjesë e sfidës së fundit e cila i dedikohet të famshmëve, me titull “All-In Challenge”.

Kjo iniciativë bamirëse ka për qëllim të mbledhë të holla për t’iu siguruar ushqim të gjithë njerëzve në nevojë, gjatë pandemisë së koronavirusit, përfshirë këtu fëmijët, të moshuarit dhe punëtorët e frontit të parë, transmeton Koha.