Showbiz

Al Pacino gjatë fundjavës i mbushi 80 vjet

Al Pacino gjatë fundjavës i mbushi 80 vjet

Të shtunën më 25 prill, një prej aktorëve më të mirë në historinë e kinematografisë, Al Pacino, e shënoi ditëlindjen e tij të 80-të.

Alfredo James Pacino, ndryshe i njohur si Al Pacino, është aktor dhe regjisor i filmit të teatrit në Amerikë. Ai njihet si një prej aktorëve më të mirë në historinë e kinematografisë, për karrierën e pasur në film dhe shpërblimet e shumta që i ka fituar ndër vite.