Showbiz

Ish-aktorja McGowan publikon album kundër izolimit dhe vetmisë

Ish-aktorja McGowan publikon album kundër izolimit dhe vetmisë

Rose McGowan, ka publikuar një album, të cilin e dizajnoi për të shëruar veten nga vetmia dhe izolimi.

Ish-aktorja McGowan, akuzuesja e përdhunuesit Harvey Weinstein, ka thënë se albumi është realizuar për të ndihmuar të gjithë ata që kanë frikë dhe janë në vetmi.