Showbiz

Kënga e re e Bob Dylanit: “Jam si Ana Frank, si Indiana Jones”

Kënga e re e Bob Dylanit: “Jam si Ana Frank, si Indiana Jones”
 

Bob Dylani ka vazhduar valën e publikimit të veprave të reja origjinale muzikore pas tetë vjetësh, duke e plasuar së fundi këngën në të cilën ai qartazi e krahason veten me Ana Frankun, Indiana Jonesin, “Rolling Stones”-in dhe William Blaken.

Me plot katër minuta e gjysmë, “I Contain Multitudes” është dukshëm më i shkurtër se kompozimi i tij i rikthimit “Murder Most Foul”, një këngë kjo 17-minutëshe kushtuar vrasjes së presidentit amerikan, John F. Keneddy. Sikurse kënga e parë, “I Contain Multitudes” është pa përcjelljen e tingujve të perkusioneve, mbështetur vetëm në kitarë akustike, elektrike dhe elektrike me pedale.