Showbiz

Dua me albumin e ri ia arriti qëllimit

Dua me albumin e ri ia arriti qëllimit

Dua Lipa ia hoqi sytë kamerës dhe e mbuloi fytyrën me njërën dorë.

“Nuk doja ta bëja këtë”, psherëtiu ajo. Nuk mund t’i fshihte lotët. Ishte fiks pas orës 10:00 të një të hëne marsi. Nuk ishte rrugës për New York për prova, para paraqitjes së planifikuar në emisionin “Saturday Night Live”. Nuk ishte as për sesion fotografish, siç rëndom bën një artist para albumit të dytë të shumëpritur.