Showbiz

Alban Skenderaj në “hall” i mbyllur në karantinë: Çfarë nuk do jepja për një berber...

Alban Skenderaj në “hall” i mbyllur në karantinë: Çfarë nuk do jepja për një berber...
 

Këngëtari Alban Skenderaj është në “hall” të madh ndërsa qëndron i izoluar në shtëpi.

Ai vuan mungesën e një berberi dhe flokët e tij janë rritur shumë.