Showbiz

Dua Lipa ringjall të tetëdhjetat

Dua Lipa ringjall të tetëdhjetat

“Unë jam Dua, sot do të jem instruktorja juaj”. Me këtë tekst në gjuhën angleze, të kombinuar me stilin e zakonshëm, klipi shumëngjyrësh i këngës “Physical” kthen në kohën e televizioneve të viteve ’80. Vetë kënga është e frymëzuar shumë nga disko dhe elektronika që i dha formë zërit të dekadës. Vlerësim i njëjtë edhe për këngën më të mirë të javëve të fundit.

Blinding Lights e “The Weekend”, është e kombinuar mirë me sintin e stilit pop. Viti 1980 edhe një herë po frymëzon muzikën pop dhe artistët që madje nuk janë lindur në periudhë. Tingujt e viteve ’80 mund të gjenden edhe në hitet e tjera, që prej Brak Up Song deri te katalogu i viteve shtatëdhjetë Heartbrek Weather, titull nga kënga origjinale e albumit të ri të Niall Horanit.