Showbiz

Për Eminemin arritja më e madhe në jetën e tij është rritja e fëmijëve

Për Eminemin arritja më e madhe në jetën e tij është rritja e fëmijëve

Reperi i njohur 47-vjeçar, Eminem, i cili është baba i tri vajzave, e ka pranuar se më së shumti ndihet krenar për mënyrën si i ka rritur fëmijët e tij.

Eminem e ka një vajzë 24-vjeçare, Hailie, me ish-bashkëshorten, Kimberly Scott, si dhe i ka adoptuar dy vajzë të tjera, 17-vjeçaren Whitney të cilën Scott e kishte nga një lidhje tjetër, dhe 26-vjeçaren Alaina e cila është fëmija i motrës binjake të Scottit, transmeton Koha.