Showbiz

“Mollë e ndaluar” sjell zhvillime dramatike

“Mollë e ndaluar” sjell zhvillime dramatike

Java në KTV do të sjellë episodet e reja të serisë televizive “Mollë e ndaluar”.

Shikuesit do të njihen me zhvillimet e reja në jetën e dy motrave protagoniste, Zejnep dhe Jëlldëz dhe se cilat janë dallimet që do të mund të sjellin thyerjen e raportit të mrekullueshëm mes motrave.