Showbiz

Yjet e filmave, të prekur me koronavirus

Yjet e filmave, të prekur me koronavirus

Ndërsa koronavirusi përhapet në të gjithë globin, Hollywoodi po merr një goditje të rëndë pasi disa nga yjet e tij janë diagnostikuar me këtë sëmundje.

Midis filmit dhe televizionit, një pjesë e aktorëve kanë njoftuar se kanë dalë pozitiv në testin për koronavirus dhe kanë hyrë në izolim.