Showbiz

Yjet ngrenë zërin për rëndësinë e votimit

 

Disa prej emrave më të mëdhenj të Hollywoodit janë bërë bashkë me revistën amerikane “W”, për ta realizuar një fushatë të re e cila iu bënë thirrje njerëzve për rëndësinë e votimit.

Brad Pitt, Laura Dern, Antonio Banderas, Charlize Theron, Scarlett Johansson dhe aktorë të tjerë, që të gjithë deklarojnë se “votojnë ngase besojnë në ndryshim”, në videon e postuar në uebfaqen e revistës së njohur, transmeton Koha.net.