Showbiz

Beyonce, Alicia dhe Christina, performuan në kujtim të Kobe Bryantit

Beyonce, Alicia dhe Christina, performuan në kujtim të Kobe Bryantit

Ylli 41-vjeçar i basketbollit u nderua në ceremoninë përkujtimore publike, “Celebration of Life”, e cila zuri vend të hënën në qendrën “Staples Centre’ të Los Angelesit. Me këngë e fjalime prekëse, në këtë ngjarje u kujtuan nëntë viktimat e aksidentit fatal me helikopter, në mesin e së cilëve ishte edhe Bryant dhe vajza e tij 13-vjeçare, Gianna.

Gjatë ceremonisë përkujtimore e cila u ndoq nga një numër i madh i publikut, përfshirë këtu familjarët e viktimave, yje të ndryshëm të muzikës sollën performanca emocionuese në skenë, transmeton Koha.net.