Showbiz

Yjet e estradës ndajnë mesazhe urimi për Pavarësi

Yjet e estradës ndajnë mesazhe urimi për Pavarësi
 

Rrjetet sociale sot janë dominuar nga mesazhe të shumta urimi. Disa urojnë me flamurin e Kosovës, disa me atë të Shqipërisë, dhe të tjerët me simbole të ndryshme kombëtare shqiptare.

Por, shqiptarëve kudo në botë të cilët sot po festojnë me rastin e 12-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, i bashkëngjiten edhe yjet e estradës sonë, transmeton Koha.net.