Showbiz

Shqipëria performon në pjesën e dytë të gjysmëfinales së dytë të Eurovizionit 2020

Shqipëria performon në pjesën e dytë të gjysmëfinales së dytë të Eurovizionit 2020
 

Këtë vit festivali i madh i Eurovizionit do të mbahet në Holandë. 5 vendet që do të hyjnë automatikisht në finale janë Gjermania, Italia, Franca, Spanja dhe Mbretëria e Bashkuar.

Kjo pasi këto vende janë kontribuesit më të mëdhenj financiarë të Unionit Europian të Transmetuesve që prodhon Eurovizionin. Po ashtu, automatikisht në finale shkon edhe Holanda, si fituese e vitit të kaluar shkruan Class.