Showbiz

Sa pritet të fitojë “Bad Boys for Life” në javën debutuese

Sa pritet të fitojë “Bad Boys for Life” në javën debutuese
 

Gati 17 vjet pas lansimit të filmit “Bad Boys”, aktorët Will Smith dhe Martin Lawrence janë bashkuar përsëri për episodin e tretë të kësaj franshize.

Filmi i parë është lansuar në vitin 1995 dhe ka fituar 141.4 milionë dollarë në mbarë botën, shkruan “Deadline”. Episodi i dytë është lansuar 8 vjet më vonë dhe ka fituar 273.3 milionë në mbarë botën, duke rritur të ardhurat e franshizës në total prej 414.7 milionë dollarë, transmeton Koha.net.