Showbiz

Pas tërheqjes së Craigut, favorit për rolin e Bondit është Norton

 

James Norton (34) është favoriti i ri seksipil për James Bondin e ardhshëm. Ai aktualisht luan në dramën e BBC "The Trial Of Christine Keeler", ndërsa lajmin e festoi gjatë Vitit të Ri.

Gjuetia për Bondin e ri filloi në vitin 2016, kur Daniel Craig (51) e pranoi se pasi që luajti në Casino Royale në vitin 2006, Bondi u ngrit mbi të. Dhe ai, siç thotë, si aktor dëshiron të vazhdojë më tej.