Showbiz

Willem Dafoe dhe qeni Togo si shpëtimi i vetëm nga epidemia

Willem Dafoe dhe qeni Togo si shpëtimi i vetëm nga epidemia
 

Disney e ka publikuar fragmentin e parë për aventurën e vet të ardhshme, filmin “Togo”. Filmi është i bazuar në histori të vërtetë, dhe bën fjalë për aventurën e jashtëzakonshme të një njeriu dhe qenit të tij besnik, në misionin për të shpëtuar nga epidemia.

Willem Dafoe shfaqet në rolin kryesor, ndërsa përmbledhja zyrtare na zbulon të gjithë ngjarjen: