Showbiz

Premiera e sezonit të 2-të të “American Gods”

Premiera e sezonit të 2-të të “American Gods”
 

Seriali i çuditshëm, unik dhe shokues “American Gods”, i cili i mahniti fansat e zhanrit fantazi dhe të veprave të Neil Gaiman me sezonin e parë, po vjen në ekranet e vogla me sezonin e dytë!

Kjo përshtatje emocionuese, e freskët, e pasur, mahnitëse dhe madje edhe eksplicite e librit të shkrimtarit ikonik britanik është sigurisht unike; ajo është art po aq sa edhe argëtuese. Kjo seri shumë-shtresore duhet të shikohet me mendje të hapur për ta siguruar një përjetim të plotë.