Showbiz

Drake dhe Ed Sheeran shpallen artistët më të streamuar të dekadës në Spotify

Drake dhe Ed Sheeran shpallen artistët më të streamuar të dekadës në Spotify
 

Drake dhe Ed Sheeran janë shpallur artistët më të streamuar të dekadës në Spotify, janë këto shifra të konsoliduara nga 10 vitet e fundit.

Bazuar në shprehitë e dëgjimit të më shumë se 248 milionë përdoruesve në të gjithë botën, krijuesi i hitit “Hotline Bling”, Drake u shpall zyrtarisht artisti më i streamuar i dekadës, duke arritur 28 miliardë streame totale.