Showbiz

Elton John ofendon rojat e sigurisë në koncertin e tij

Elton John ofendon rojat e sigurisë në koncertin e tij
 

Sir Elton John (72) e ka dëshmuar shumë herë se nuk ngurron të flasë, që është arsyeja se pse shumë njerëz e adhurojnë, ndërsa ai në koncertin e tij në Perthin australian i ka fyer rojet e sigurisë në mbrojtje të femrës të cilën sigurimi po përpiqej ta largonte nga salla.

“Hej! Ju dy moronë. Pirdhuni (F*** off)! Lëreni të qetë. Nuk trajtohen kështu zonjat, idiotë dhe frikacakë”, - nuk e kurseu John shërbimin e sigurisë, gjë që mund të dëgjohet qartë nga disa video xhirime të cilat adhuruesit i publikuan në mediat sociale.