Showbiz

Jason Momoa “i mposht të gjithë Hemsworthët: për njeriun e vitit të GQ në Australi

Jason Momoa “i mposht të gjithë Hemsworthët: për njeriun e vitit të GQ në Australi

Jason Momoa ishte "i vendosur" në mposhtjen e konkurrencës - përfshirë vëllezërit e famshëm të filmave Liam dhe Chris Hemsworth - për t'u shpallur si Man of the Year për GQ Australia.

Aktori 40-vjeçar i Aquaman paraqitet në kopertinën më të fundit të revistës dhe me shaka rrëfeu se mendon që e ka "merituar" vlerësimin.