Showbiz

Një pjesë e familjes mbretërore do të largohet nga Pallati

Një pjesë e familjes mbretërore do të largohet nga Pallati

Princi Charles, (71) kur të bëhet mbret planifikon ta reduktojë numrin e anëtarëve të familjes së tij në djemtë William (37) dhe Harry (35), bashkëshortet e tyre dhe fëmijët, ndërsa besohet se planet e tij i ka përshpejtuar skandali i fundit pedofilik i princit Andrew, shkruajnë mediat britanike.

Princi i Walesit thuhet se për këtë e njoftoi babanë e tij, princin Philip (98), në Sandringham javën e kaluar, ku diskutuan për largimin e mbretëreshës Elizabeth II (93) në “pensionim” gjatë 18 muajve të ardhshëm. Charlesi do të duhej t’i marrë përsipër të gjitha punët familjare dhe detyrat e përditshme të nënës së tij.