Showbiz

Djem të këqij përgjithmonë

Djem të këqij përgjithmonë

Djemtë e këqij (Bad Boys) Mike Lowrey (Will Smith) dhe Marcus Burnett (Martin Lawrence) janë kthyer edhe një herë, për herë të fundit, në aksionin e përbashkët që në mënyrën e tyre të veçantë t’i fusin kriminelët aty ku e kanë vendin - prapa hekurave.

Bëhet fjalë për filmin “Bad Boys for Life”, që është një kombinim i përsosur i aksionit dhe humorit, film ky i cili këtë dimër do të na vlojë gjakun në vena.