Showbiz

Filmi i animuar i Pixar, "Soul", në fragmentin e parë shtron çështjet për jetën dhe vdekjen

Filmi i animuar i Pixar,

Edhe pse ditët e tij i kalon kryesisht duke e udhëhequr Pixarin, Pete Docter ende gjen kohë ta realizojë ndonjë film.

Puna e tij e fundit, filmi i titulluar “Soul”, është prezantuar me fragmentin e parë i cili na zbulon çështje të mëdha, e eksploron jetën (dhe vdekjen) dhe përgjithësisht i shtynë kufijtë e besimeve në mënyra origjinale dhe interesante.