Showbiz

Biopiku për “Salt-N-Pepa” gjen aktoret kryesore

 

Aktoret G.g. Townson dhe Laila Odom janë përzgjedhur për të luajtur si veteranet e rapit “Salt-N-Pepa” në një biopik të ardhshëm televiziv.

Aktorja e “Everybody Hates Chris”, Townson, do ta luajë Cheryl ‘Salt’ James, ndërsa Odom nga “Young and the Restless” do ta luajë Sandra ‘Pepa’ Denton në serinë e kufizuar, raporton “Variety”.