Showbiz

Catherine Deneuve ka pësuar sulm “shumë të kufizuar” në tru

Catherine Deneuve ka pësuar sulm “shumë të kufizuar” në tru

Ikona e aktrimit francez Catherine Deneuve pritet të ketë një rikuperim të mirë pasi e pësoi një sulm "shumë të kufizuar" në tru.

Ylli i “Hustle” u hospitalizua në Paris gjatë mbrëmjes së të martës dhe asaj iu tha se ishte në një "gjendje serioze" që kërkonte ekzaminim "të thellë", sipas një raporti në Le Parisien.