Showbiz

HBO tani përgatit një pararendës tjetër të “Game of Thrones”

 

HBO e ka miratuar edhe një pjesë të serisë “Game of Thrones”, duke sqaruar se episodet e reja do të vendosen 300 vjet para ngjarjeve të cilat u zhvilluan në tetë sezonet e serisë, që përfundoi këtë vit.

“Game of Thrones” është seria më e popullarizuar e HBO-së, i ka fituar disa çmime “Emmy” dhe ka tërhequr miliona shikues nga e gjithë bota.