Showbiz

Egzona promovon videoprojektin e parë muzikor në “Express” të KTV-së

Egzona Sopa, me emrin artistik Egzona, ishte e ftuar në emisionin “Express” të KTV-së për ta promovuar videoprojektin e parë të saj muzikor me titull “My Baby”.

Gjithçka rreth këngës, e cila e sjell atë me një stil mjaft të veçantë, dhe projekteve të ardhshme të planifikuara nga këngëtarja e re, i kuptoni përmes intervistës së realizuar në studio.