Showbiz

Xiaomi planifikon t’i ketë mbi dhjetë telefona 5G gjatë vitit 2020

Xiaomi planifikon t’i ketë mbi dhjetë telefona 5G gjatë vitit 2020

Lei Jun, drejtori i përgjithshëm i kompanisë Xiaomi vuri në dukje se prodhuesi kinez planifikon që gjatë vitit të ardhshëm t’i livrojë dhjetë ose më shumë telefona 5G. Jun e theksoi këtë gjatë ngjarjes World Internet Conference në Kinë, raporton Neowin.

Xiaomi tashmë ka filluar me shitjen e pajisjes së vet 5G, modelin Xiaomi Mi 9 Pro, i cili u lansua muajin e kaluar. Xiaomi Mi 9 Pro, megjithatë, e kishte një lansim shumë të kufizuar dhe arriti vetëm në tregun kinez. Sipas zyrtarëve të kompanisë, gama 5G do të jetë dukshëm më e gjerë me opsione të përmirësuara të lidhjes që vijnë në premium, si dhe në pajisjet e segmentit të mesëm dhe të ulët vitin e ardhshëm.